'PSV weigert bod op Arias, clubs azen op De Jong, Zoet kan verlengen'

Post

Transfer Nieuws / Post 79 Views

PSV heeft een bod van SSC Napoli op Santiago Arias afgewezen, meldt Voetbal International. Het bod van de Italianen lag onder de vraagprijs van de Eindhovenaren, die tussen de tien en vijftien miljoen euro wensen te ontvangen voor de Colombiaanse international.

Het is niet duidelijk wat Napoli geboden heeft, maar het was voor PSV in ieder geval onvoldoende om te accepteren. Arias heeft in Eindhoven nog een contract voor één seizoen, waardoor PSV niet meer de hoofdprijs kan vragen. Het Eindhovens Dagblad meldde afgelopen zondag ook al dat PSV tussen de tien en vijftien miljoen hoopt te krijgen. Arias moet er zelf nog zien uit te komen met Napoli.

Overige spelers
Naast het nieuws over Arias schrijft VI ook dat Mark van Bommel er rekening mee moet houden dat hij een of meerdere sterkhouders kwijtraakt. Luuk de Jong sprak al met Van Bommel, die hem graag in Eindhoven houdt. De spits staat echter ook in de belangstelling van clubs uit Azië en Europa, aldus het weekblad.

Jeroen Zoet kan zijn contract met één seizoen verlengen, maar de kans is groot dat de doelman vertrekt bij PSV als de juiste club langskomt. Daarnaast lijkt een vertrek van Hirving Lozano het meest voor de hand liggend. De Mexicaan heeft een goed WK gespeeld en staat in de belangstelling van diverse Europese grootmachten.

Clubs als Juventus, FC Barcelona en Arsenal worden in de wandelgangen al genoemd. VI acht de kans klein dat Lozano komend seizoen nog bij PSV speelt als er een club is die veertig miljoen euro voor hem wil betalen.

Lees ookED: Zoet 'klaargestoomd voor PSV-seizoen', exit Arias, Lozano lijkt onhoudbaar

Comments