Update: Overmars zet definitief streep door Ajax-transfer en gaat voor Blind

Post

Transfer Nieuws / Post 80 Views

De transfer van Lisandro Magallán naar Ajax is van de baan. Boca Juniors laat dinsdag weten dat de Argentijnse verdediger in Buenos Aires blijft.

Boca-voorzitter Daniel Angelici is duidelijk: Magallán speelt nog zeker zes maanden voor de kampioen van Argentinië. "Ja, hij blijft. Het voorstel van Ajax was erg goed, maar we hebben de voorkeur gegeven aan het sportieve belang", vertelt Angelici aan ESPN.

Het nieuws uit Argentinië lijkt het einde van een slepende transfersoap te markeren. Magallán werd eind 2017 voor het eerst gelinkt aan Ajax en in mei volgde een medische keuring op De Toekomst. Boca Juniors wilde echter geen groen licht geven zolang er geen vervanger was gevonden.

Het afketsen van de Magallán-deal zou weleens kunnen betekenen dat Daley Blind dicht bij een terugkeer naar Ajax is. De Amsterdammers hopen de 28-jarige verdediger deze zomer over te nemen van Manchester United. Hij moet samen met Matthijs de Ligt het hart van de Ajax-defensie vormen.

Update 19.22: Ook Marc Overmars komt met het verlossende woord: Lisandro Magallán stapt niet over naar Ajax. De Argentijnse verdediger blijft bij Boca Juniors, zo bevestigt Ajax-directeur aan het Algemeen Dagblad. De Amsterdamse club had vóór het afketsen van de deal al een voorkeur voor Daley Blind.

Comments