Wie gaat naar de finale en wie neemt het op tegen de Belgen om brons?

Post

Voetbal Nieuws / Post 162 Views

Het parcours van Engeland naar de halve finale is niet echt indrukwekkend te noemen. Moeite tegen Tunesië, een overtuigende overwinning tegen Panama en een nederlaag tegen de Belgen - weliswaar met een B-ploeg - in de groepsfase.

Gevolgd door strafschoppen tegen Colombia en een lastig duel tegen Zweden. De Kroaten van hun kant hadden na hun groepsfase al twee keer strafschoppen nodig, tegen Denemarken en Rusland. De rechtertabelhelft heeft tot op heden teleurgesteld.

Harry Kane scoorde wel al zes keer en staat zo dicht bij de titel van topschutter. Romelu Lukaku is misschien nog de enige die hem van die troon kan stoten. Interessant om volgen dus wat het nog kan worden. 

Bij de bookmakers is Frankrijk toch favoriet. Een gokje van 50 euro kan er 125 euro opleveren bij een Franse zege, Betfirst maakt er 165 euro van bij een zege van de Belgen! 

Wij bieden u alvast een geweldige welkomstbonus via BetFirst. Om je te verwelkomen bij betFIRST Sport biedt Lucky je met veel plezier 200% bonus tot €100 aan!

Wacht niet langer en schrijf je nu in en profiteer van dit geweldig aanbod! Wat houdt dit in? Als je 50 euro stort, dan krijg je meteen 100 euro bonus en staat er dus meteen 150 euro op je rekening! 

Volg Kroatië - Engeland live op Voetbalkrant.com vanaf 20:00.

Comments